Cautare

62791 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (5.04 secunde)
Municipalitatea intentioneaza sa elimine constructiile provizorii de pe bulevardul Raului in cel mult un an, invocand pericolul de surpare a canalului colector. Chiriasii, fie ei de buna credinta, care nu si le dezafecteaza singuri risca un asalt al taietorilor de fier.
Administratorul parcarilor cu plata, SC Cronos Impex SRL, a solicitat in instanta suspendarea investitiei demarate de municipalitate in mijlocul Baniei. Colac peste pupaza, intr-un alt proces, expertii contabili au stabilit ca Primaria Craiova a prejudiciat SC Cronos cu aproape 30 de miliarde de lei.
Pretul apartamentelor se mentine ridicat, astfel ca foarte multi oameni se orienteaza catre terenuri si case.Foarte multi oameni asteptau aprobarea normelor pentru a accesa un credit imobiliar.
Patronul Stelei a acordat miercuri un interviu pentru ProSport despre cel mai vehiculat subiect al momentului, Flacara Violet. Patronul Stelei nu a pierdut ocazia pentru a readuce in discutie Biblia si credinta in Dumnezeu. Becali l-a sfatuit pe Viorel Hrebenciuc sa foloseasca apa sfintita si mir impotriva magiei PD-L.
cel care imi parea la un moment dat, de fapt atunci cand tuturor ni se parea amuzant si ne prefaceam ca nu auzim greselile de gramatica si altele asemenea, a dat-o definitiv si irevocabil in bara.
Un politist a fost amenintat cu moartea de un patron de restaurant, dupa ce agentul a verificat localul in care era organizata o petrecere, in Strehaia, in judetul Mehedinti.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Cele doua praline din trupa Like Chocolate meritau cateva zile de relaxare dupa numeroasele concerte pe care le-au sustiunt in perioada sarbatorilor.
Recent s-a inaugurat la Bucuresti un altfel de salon de frumusete.
Tehnicianul Marcello Lippi, campion mondial cu nationala Italiei in 2006, a fost numit, ieri, in functia de antrenor principal al echipei Guangzhou Evergrande, inlocuindu-l pe sud-coreeanul Lee Yang-soo, a anuntat clubul chinez, citat de AFP si Mediafax.
Damian Draghici ii va surprinde inca o data pe admiratorii sai cu un nou proiect muzical la superlativ, plin de originalitate, prezentat sub titulatura -THE GYPSY CUBAN PROJECT.
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion.
Lucrarile din statiunea Mamaia, efectuate in plin sezon estival, au fost, in sfarsit, luate la puricat de Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) Constanta.
UNIQA Asigurari, partener la editia 2015 a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, eveniment sportiv care are loc pe 3-4 octombrie, cauta cei mai inventivi, galagiosi si muzicali suporteri pentru concurentii alergatori.
MAI PUTIN DE O SAPTAMÂNA PÂNA LA PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION Doar 6 zile ii mai despart pe fanii fenomenului creat de Nicu Covaci de PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION, primul eveniment ce celebreaza 55 de ani de activitate ai legendarei trupe, pe data de 19 Aprilie, de ziua de nastere a lui Nicu Covaci, printr-un concert-eveniment ce va avea loc la Arenele Romane, din Capitala.
Peste 70 de firme constantene au ajuns pe lista neagra a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), care are de recuperat din diferite creante fiscale si comerciale peste 100 de miliarde de lei.
Uniunea Social Liberala (USL) intra in competitia electorala pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie cu istorici, analisti, un cantaret, un patron al unui club de fotbal, doi fosti premieri, actuali ministri si parlamentari.
Finul lui Gigi Becali, ucis de tren, in Pipera A depasit coloana oprita la bariera Finul lui Becali a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren de persoane, miercuri, pe Soseaua Petricani, la trecerea de calea ferata de la iesire din Capitala spre Pipera, judetul Ilfov, transmite Realitatea.net.
Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a anuntat ca incearca sa profite de perioada speciala de transferuri si ca ar urma sa legitimeze trei fotbalisti importanti proveniti din campionatul Ucrainei. Totusi, reglementarile nu-i permit unui club sa legitimeze in aceste conditii decat maximum doi fotbalisti.
Gigi Becali (64 de ani), patronul vicecampioanei, a dezvaluit ca reprezentantii unui club din strainatate au venit la Bucuresti pentru a negocia transferul "perlei" ros-albastrilor.
google-analytics.com